2011. június 22., szerda

Bemutatkozás


Kedves Olvasó!


Kisgyerekes anyukaként tudom, hogy a gyerekek fantáziája határtalan. Oly annyira, hogy a kis fejükben megszülető képeket és formákat felkutatni és készen kapni boltokban, vagy plázákban lehetetlen. Ezért úgy döntöttem, magam készítem el azokat a faliképeket, bábokat és falfestményeket, amelyeket kislányom megálmodott magának. Ezeket látva baráti körünkből jelezték szülők, hogy ők is szeretnének hasonlóan egyedi ajándékot gyermeküknek. Ilyeneket készítettem pl. szülinapi zsúrra, vagy farsangra, de képnek gyerekszoba falára is.




Ez a blogoldal azért készült, hogy bemutassam munkáimat. Remélem, inspirációt adnak számodra ahhoz, hogy meglephesd gyermekedet azzal az egyedi ajándékkal, amelyről már annyit mesélt neked. Nézz körül a munkáim között, és ha felkeltettem érdeklődésed, kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot.




Első körben mindenképpen szükséges, hogy Veled és/vagy gyermekeddel beszélgessünk, hogy feltérképezzem, melyik állat, milyen színvilág, melyik mese stb. az, amelyre ő vágyik, ami őt a leginkább érdekli. Általában kartonpapírból és filcből készítem a képeket, amelyeknek minden egyes darabja (pl. apró falevelek) kézzel készül. A falfestményeknél színező festéket használok és a nagyobb falfelületre plusz fehér falfesték hozzáadásával keverem ki a megfelelő színt. A gyerekek számára ártalmatlan öko-festékek minőségi felületkezelők, csak természetes anyagból készülnek, így akár falra, vagy fából készült gyerekjátékok felületének kezelésére is alkalmasak. Ilyen eljárással készültek például a nagyon népszerű 3D-s kiegészítők is. 


Árakat jelenleg nem mondhatok, hiszen akár csak a kívánság, az elkészült munka is egyedi lesz.


Jó nézelődést kívánok és várom a kívánságlistát!



2011. június 17., péntek

Rendezvény

Sziasztok!

17.-én szombaton családi rendezvényt tartunk Székesfehérváron.Lehet társasjátékozni,lesznek készségfejlesztő játékok,ugrálóvár,különféle ügyességi játékok és kézműves sátor,én ott leszek.Készítek majd pár képet az elkészült munkákról amiket a gyerekekkel együtt csinálunk.:-)Remélem szép időnk lesz!